Αποστολές

Δωρεάν εντός Αθηνών!! (για ποσά άνω των 300€)

Με χρέωση εντός Αττικής!! επικοινωνήστε μαζί μας.

Με χρέωση εκτός Αττικής!! επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι παραδόσεις γίνονται Πανελλαδικά.

 

Για περεταίρω διευκρινήσεις όσο αφορά το βάρος, τον όγκο, την απόσταση κλπ., επικοινωνήστε μαζί μας.

 


 

Διαθεσιμότητα:

Προσπαθούμε να μην υπάρχει stok προϊόντων στην αποθήκη μας. Οι παραγγελίες γίνονται την ίδια μέρα στις αντιπροσωπείες  και οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση ή αδυναμία εκτέλεσης της παραγγελίας σας, θα οφείλετε στη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή σε εξωγενείς παράγοντες (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.)

Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, ώστε να αποφασίσετε για την ολοκλήρωση ή όχι της παραγγελίας σας.

 


Χρόνος παράδοσης:

Οι αποστολές πραγματοποιούνται το πολύ εντός 3 εργάσιμων ημερών, εκτός εξωγενών παραγόντων που αναφέρονται πιο πάνω (τις περισσότερες φορές παραλαμβάνετε νωρίτερα το προϊόν, μπορεί και την επομένη εργάσιμη).


Λόγω του ότι τα προϊόντα, είτε τα παραλαμβάνουμε εμείς με δικό μας μεταφορικό μέσο, από τις αντιπροσωπείες και τα μεταφέρουμε στον πελάτη (εντός Αττικής και ανάλογα το βάρος και τον όγκο) είτε τα παραλαμβάνει μεταφορική εταιρία (για αποστολή εκτός Αττικής ή εντός, ανάλογα το βάρος και τον όγκο) δεν έχετε τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων που έχετε παραγγείλει από την έδρα μας...

Τα προϊόντα αποστέλλονται ή παραδίδονται στο χώρο σας.


Οι τιμές (για το κόστος μεταφοράς των προϊόντων) που ακολουθούν είναι ενδεικτικές.

 


 

Εντός Αθηνών

%cf%87%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-100
Δωρεάν (για ποσά άνω των 300€, ανεξαρτήτου βάρους)
Με χρέωση 12€/τεμ. (για ποσά μικρότερα των 300€, ανεξαρτήτου βάρους)
• Στην περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί από δικό μας μεταφορικό μέσο, η παράδοση θα γίνεται στον χώρο σας (εκτός και αν το βάρος του υπερβαίνει τα 100 κιλά). Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν θα παραδίδεται στην είσοδο της διεύθυνσης που μας έχετε υποδείξει σαν διεύθυνση παράδοσης.
• Στην περίπτωση που το προϊόν παραδοθεί από μεταφορική εταιρία, η παράδοση θα γίνεται στην είσοδο της διεύθυνσης που μας έχετε υποδείξει σαν διεύθυνση παράδοσης. Το προϊόν δεν μεταφέρετε εντός του κτηρίου ή σε όροφο, εκτός αν υπάρχει σχετικό αίτημα από εσάς για την μεταφορά εντός του κτηρίου ή σε όροφο και η μεταφορική δύναται να το πραγματοποιήσει. Θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μας .

 


 

Ηπειρωτική Ελλάδα
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 300€ και το βάρος του έως 30krg το κόστος μεταφοράς είναι 20€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 500€ και το βάρος του έως 60krg το κόστος μεταφοράς είναι 30€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 800€ και το βάρος του έως 140krg το κόστος μεταφοράς είναι 50€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 800€ και το βάρος του άνω των 140krg το κόστος μεταφοράς είναι 60€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.

H παράδοση θα γίνεται στην είσοδο της διεύθυνσης που μας έχετε υποδείξει σαν διεύθυνση παράδοσης. Το προϊόν δεν μεταφέρετε εντός του κτηρίου ή σε όροφο, εκτός αν υπάρχει σχετικό αίτημα από εσάς για την μεταφορά εντός του κτηρίου ή σε όροφο και η μεταφορική δύναται να το πραγματοποιήσει. Θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μας.

Νησιωτική Ελλάδα
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 300€ και το βάρος του έως 30krg το κόστος μεταφοράς είναι 25€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 500€ και το βάρος του έως 60krg το κόστος μεταφοράς είναι 40€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 800€ και το βάρος του έως 140krg το κόστος μεταφοράς είναι 60€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.
• Αν η τιμή του προϊόντος είναι μεγαλύτερη των 800€ και το βάρος του άνω των 140krg το κόστος μεταφοράς είναι 40€. Κάθε επιπλέον κιλό θα χρεώνετε με 2€.

H παράδοση θα γίνεται στην είσοδο της διεύθυνσης που μας έχετε υποδείξει σαν διεύθυνση παράδοσης. Το προϊόν δεν μεταφέρετε εντός του κτηρίου ή σε όροφο, εκτός αν υπάρχει σχετικό αίτημα από εσάς για την μεταφορά εντός του κτηρίου ή σε όροφο και η μεταφορική δύναται να το πραγματοποιήσει. Θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μας για να καθοριστεί το ακριβές κόστος μεταφοράς.


 

Οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής: 21096550406944360459info@alphaclima.gr.

ΜΦΧ
ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA CLIMA
ΚΑΡΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα, είτε με email,

είτε στα τηλέφωνα 2109655040 & 6944360459


Comments are closed.