Ιστορία

Ιστορία


post-img17Δραστηριοποιούμεθα στο χώρο του κλιματισμού (εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη) καθώς και της ηλιακής ενέργειας (ως τεχνική υποστήριξη), από το έτος 1987.

Από το έτος 1994, μέχρι σήμερα, η ως άνω επιχείρηση λειτουργεί υπό εμπορική μορφή και από το έτος 2005 λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα, με την επωνυμία «ALPHA CLIMA – Σωτήρης Κάρκας».

Διαθέτουμε συνεπώς την απαιτούμενη εμπειρία, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και υπεύθυνα, στις ανάγκες του χώρου σας.


Εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ σας σε εταιρικές μορφές και φυσικά πρόσωπα, τα οποία προέβησαν σε χρήση της επωνυμίας μας, δηλώνοντας ότι ουδεμία σχέση έχουν μαζί μας.


Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις πιέσεις που ασκούνται στην αγορά από τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, στηριχτήκαμε στην ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία αντιπροσωπεύοντας αναγνωρισμένους οίκους του χώρου και προσφέροντας αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη όπως HITACHI, DAIKIN, PANASONIC, MITSUBISHI, SAMSUNG, GREE, MIDEA, FUJITSU, FUJI ELECTRIC, CARRIER, TOSHIBA, LG, SHARP, HOWAT, OLEFINI, AIR GRILES, SIVAR, RED IN και πολλά άλλα… Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των συνεργατών μας.

Δείτε τι έγραψαν οι πελάτες μας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/30wzh45

slide4Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα από προϊόντα, έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στις οποιεσδήποτε απαιτήσεις γιατί μπορούμε να καλύψουμε από τις ανάγκες ενός νοικοκυριού έως και μιας βιομηχανίας.

Έχουμε αναλάβει εγκαταστάσεις και προμήθεια υλικών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.


Η προμήθεια όλων των προϊόντων που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις Ελληνικές αντιπροσωπίες και πάντα συνοδεύονται με παραστατικά και εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπιών.


Μπορούμε να προσφέρουμε αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και οικονομικές προτάσεις σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης - θέρμανσης και κλιματισμού.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας είτε μέσω τηλεφώνου ή fax.


Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Σταθερό: 210 96 55 040
Κινητό: 694 43 60 459
Fax: 210 96 55 040

Email: info@alphaclima.gr